cadeaubon

Doe een kok aan huis cadeau

Verras vrienden en familie met het plezier van een chef aan huis – wat is een beter verjaardagscadeau dan een diner waar de jarige niets voor heeft hoeven doen?

Geef een chef cadeau

Cadeaubonnen zijn de perfecte keuze als u de juiste richting weet maar geen precieze beslissing voor de ontvanger wil maken. Een chef aan huis is altijd een goed idee, maar als cadeau is het wel een heel bijzondere verrassing.

Of het nu voor een verjaardag of een jubileum is, en u elkaar twee maanden of veertig jaar kent; het is een speciale gelegenheid die een goed cadeau verdient. Een menu op maat dat gegarandeerd in de smaak valt en een cadeau waarvan het gebaar gewaardeerd wordt.

Ontdek onze mogelijkheden;

Hoe werkt onze cadeaubon

U bepaald vooraf hoeveel u wenst uit te geven aan de cadeaubon. Dit bedrag wordt gecrediteerd op de factuur die u ontvangt of die de gelukkige ontvanger krijgt voor de prestaties van onze chef. U kunt dus bijvoorbeeld ook een deel van het diner betalen, en als cadeau een extra gang of wijnarrangement aanbieden.

Wij sturen uw bon met de post op in een chique zwarte verpakking. Alvast een cadeau er bij? Dan kunt u onze cadeaubonbonbons overwegen, of natuurlijk een mooie fles wijn of champagne als vroeg aperitief.

De voordelen van een cadeaubon

 

Ervaring

Spullen slingeren rond en raken vergeten onder het stof. Een mooie ervaring blijft mensen veel langer bij.

 

Extra

Bestelt u een cadeaubon voor een diner meer dan 40 dagen van te voren? Dan ontvangt u van ons een extraatje gebaseerd op uw besteding.

 

Verrassing

Een aandachtig blijk van waardering dat leuk is om te geven en te krijgen.

Cadeaukaart Details

Kies uw stijl van cadeaubon

Kies een pakket:

  • Waarde cadeaukaart:

  • --------------------- Details ontvanger ---------------------