chef-kok-aan-huis-alexander-gershberg

Alexander Gershberg

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
VEGAN

Chef met een bijzondere fusion kookstijl

Chef Alexander werd geboren in Rusland, groeide op in Israël en woont sinds 2006 in Amsterdam. De laatste jaren wijdde hij volledig aan het creëren van een bijzondere fusion kookstijl. Deze kookstijl is geinspireerd door de verschillende culturen waarin hij opgroeide.

Kleurrijke, dynamische gerechten

Pak de camera er maar alvast bij. Voordat u de eerste hap heeft genomen is de kans groot dat het gerecht eerst nog even op de gevoelige plaat moet worden vastgelegd. Verwacht een combinatie van kleurrijke, originele gerechten, waarbij gevarieerd wordt met verschillende stijlen en kooktechnieken.

Lokaal en 100% plantaardig en biologisch

Chef Alexander gebruikt uitsluitend lokale groenten en ‘whole foods’. Geraffineerde en commerciële producten laat deze chef links liggen. Plantaardig eten maakt zijn gasten niet alleen gezonder en gelukkiger, maar zorgt er ook voor dat zij op een duurzame manier in harmonie met hun omgeving gaan leven.

veganistisch gerecht

3 course menu       € 67,50

0 Sterren

vegan hoofdgerecht

4 course creative menu       € 92,50

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.