Chef Angelo Gheza

Utrecht. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren

SPECIALITEIT
ITALIAANSE KEUKEN

Een chef met Italiaanse roots

Zijn naam is chef Angelo Gheza en hij is afkomstig uit Verbania, een prachtige plaats aan het Lago Maggiore in Italië. Al vanaf zijn kindertijd is hij gefascineerd door koken en eten. Toen hij zes jaar was, hielp hij zijn moeder al met het schillen van de aardappelen voor de ‘gnocchi’.

“De geluiden, geuren en presentatie van gerechten is waar ik van hou!”

Vervolgens – gedreven door zijn passie en ambitie – heeft hij de technieken verfijnd, altijd geïnspireerd door de Italiaanse regionale keuken. Het is een kwestie van affiniteit: de geluiden van de ingrediënten die in de pan springen, de geuren, de presentatie van een gerecht, het witte bord dat in een paar seconden een structuur en een kleur krijgt. Koken beschouwd hij als een ambacht dat met eenvoud tot een heerlijk resultaat kan leiden, mits het met passie is uitgevoerd. Zijn streven is bij te dragen aan innovatie en de echte Italiaanse gastronomische kwaliteit te presenteren in de Nederlandse huizen.

Ervaring

Chef Angelo werkt al jaren met ‘Lavorare con coscienza e conoscenza’ (bezinning en kennis). Op deze manier heeft Angelo zijn principes opgebouwd met ervaring en zijn eigenzinnige werkwijze.

Modern Italiaans 3 gangen menu € 89,00

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.