Chefkok Barbara van Oo

Barbara van Oosterwijk

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

Max. 12 personen

0 Sterren

SPECIALITEIT
Franse keuken

‘La Table de Barbara’

Bij chef Barbara ontstond de speciale aandacht, voor alles wat er in de keuken gebeurde, toen ze na een studie bouwkunde, een jaar Barcelona en een paar jaar in de architectuur in de leer kon bij haar lievelingsrestaurant in Rotterdam. Restaurant Zinc. 14 jaar bleef ze bij Zinc actief in de keuken, waarna ze in 2008 ondertussen met haar eigen huiskamerrestaurants  experimenteerde. Sinds 2016 richt ze zich volledig op ‘La Table de Barbara’. Hiermee kookt ze aan huis en organiseert ze diners in haar eigen huiskamerrestaurant.

Culinaire Inspiratieboeken

De gerechten die chef Barbara maakt zijn een mix van de klassieke Franse keuken en de moderne Nederlandse. Aan de voorbereiding wordt veel aandacht besteed. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de groenten en fruit van het seizoen en daar maakt deze chef vervolgens spannende combinaties mee met soms wat biologisch vlees  of duurzame vis. De boeken van Angelique Schmeink zijn een ware inspiratiebron voor deze chef.

Lentemenu

€ 69.95 p.p.

0 Sterren

Zomermenu

€ 69.95 p.p.

0 Sterren

Herfstmenu

€ 69.95 p.p.

0 Sterren

Wintermenu

€ 69.95 p.p.

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.