Bart Ponte

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren

SPECIALITEIT

Livecooking met pure ingrediënten

OVER MIJ

Koken is mijn lust en mijn leven, een passie die ik van jongs af aan op verschillende manier uitvoer. Zo heb ik in verschillende keukens gewerkt, van eetcafés tot keukens met sterren en alles daartussen, overal heb ik geleerd en genoten. Ook heb ik kookles gegeven in het speciaal onderwijs, workshops gegeven aan verschillende doelgroepen, bij mensen thuis gekookt met en/of voor partijen, gezonde menu’s samengesteld in samenwerking met een gezondheidsconsulent. Als chef aan huis kan ik op allerlei verschillende manier met dit geweldige vak aan de slag.

REGIO

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Gekookt op diverse locaties van Eetcafés tot op sterrenniveau

Walking diner menu inspiration  

 € 122,50

5 Sterren

Recensies

Voor een familiefeestje aan huis een keuken vol lekkere Arabische gerechten. Lekker, en dan anders. Alles vers en met lekkere kruiden bereid. De reacties waren alleen maar positief. En het bleef nog lang gezellig in Schipluiden. Een aanrader dus!”

Eikelenboom
Het eten, sfeer en service waren goed.

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.