Bart van Berkel

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

Vanaf 6 tot 20 personen

0 Sterren

SPECIALITEIT

Modern en mondiaal

Masterchef Bart

Bart van Berkel is hét voorbeeld van iemand die zijn dromen najaagt. Na een succesvolle carrière in de ICT besloot hij zijn kans te grijpen en mee te doen aan Masterchef Holland 2014. Na bijna 3 maanden strijd kreeg hij het voor elkaar om de winst te pakken en sindsdien reist hij de wereld rond om in verschillende restaurants zijn kookkunsten te laten zien. Doordat hij in de leer is geweest bij verschillende topchefs en zich heeft laten inspireren door hun signatuurgerechten, kan hij met veel verschillende producten werken en weet hij hoe hij een unieke draai aan een gerecht geeft. Wat voor de een het schilderen van een schilderij is, is dat voor Bart koken: creatief, mooi en uniek. En als extra natuurlijk overheerlijk!

Culinaire Tour

De gerechten die Chef Bart tijdens een diner aan huis presenteert zijn vaak ontstaan door kennis die hij heeft opgedaan bij Masterchef, verschillende toprestaurants, of door ervaringen tijdens zijn reizen. In 2003 maakte hij een culinaire wereldreis die hem bracht naar Azië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Amerika. Chef kookt dan ook graag met wereldse smaken.

bart van berkel - gerecht

 Winter menu

€… p.p.

0 Sterren

Private Chef op locatie starttarief* €550,=

Inclusief menuvoorbereiding, mise en place, koken op locatie, huur materiaal en schoonmaak).  

Menuprijzen vanaf 6 tot 20 personen

            4 gangen €55,- p.p.  + 4 glazen winepairing €20,-

            5 gangen €65,- p.p.  + 5 glazen winepairing €25,-

            6 gangen €75,- p.p.  + 6 glazen winepairing €30,-

Menu inclusief amuse, tafelwater, ambachtelijk brood met olie/zout/boter. Meer gangen en personen mogelijk op aanvraag.

*(Prijzen zijn incl. btw. en afhankelijk van de faciliteiten op locatie)

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.