Chef Jessie & Chef Vera

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
WERELDKEUKEN
OVER MIJ

Chef Jessie kookt al jaren samen met haar nichtje Vera de heerlijkste en mooiste gerechten. Afhankelijk van de grootte van een lunch, diner of feest komt een van de twee of komen ze samen. Wanneer ze niet in hun Amsterdams keukentje staan reizen ze de wereld over op zoek naar nieuwe recepten en producten, die ze thuis vertalen naar hun eigen keuken. De gerechten zijn vers, kleurrijk, gezond en zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden.

REGIO

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Naast een passie voor eten zijn beide nichtjes op universitair niveau geïnteresseerd in de functie die eten inneemt in de maatschappij. Beide zijn betrokken bij duurzame voedselorganisaties zoals the Youth Food Movement.

Seafood         € 89,00

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.