Claudia Lucardi

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren
SPECIALITEIT

Oogstdiner

OVER MIJ

Ik ben Claudia Lucardie, firestarter en chefkok. Ik maak graag ‘t mooiste in mensen los met FeelGoodFood. Ik kook voor mensen die het hart willen veroveren van hun klant, gast of team en die meer willen dan alleen heel lekker eten. Die hun gezelschap écht willen raken, openen, verbinden, betrekken, inspireren en voeden op alle levels! ‘People forget what you said, what you did, but will allways remember how you made them feel’…..en onvergetelijke ráke herinneringen creëren dát is de specialiteit van mij en mijn team.

REGIO

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Met een achtergrond in communicatie, jarenlange ervaring als chef, passie voor de nabije eetbare natuur en onze eigen moestuin, mijn creatieve brein, bruisende energie en open hart wakker ik het vuur aan in ieder gezelschap!

vegetarisch moestuin menu           € 99,00

5 Sterren

moestuin menu           € 99,00

0 Sterren

Recensies

Via deze weg wilde ik jullie namens het hele team bedanken voor het geweldige eten gisteren! Iedereen vond het echt heerlijk en mijn directrice kwam net nog naar me toe om te zeggen dat ze het zo lekker vond! De chocolade cake als verassing, nou dat behoeft denk ik geen uitleg, zowel de verassing als de cake waren fantastisch, iedereen vraagt zich af of we dat niet iedere dag kunnen eten. de complimenten aan de chef en gastheer Pepijn voor deze geweldige maaltijd! Tot snel hoop ik.

Linda

Ik ga nooit meer zelf in de keuken staan als ik een feest organiseer! We hebben Chef Claudia en haar team al bij diverse feesten de maaltijden laten verzorgen. Ze leeft zich helemaal in, het eten is heerlijk en gezond en alles gaat met een vrolijke lach. Ik kijk nu alweer uit naar het volgende feestje.

Familie van Zon-Zeilstra
"Ik ga nooit meer zelf in de keuken staan als ik een feest organiseer"

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.