Daphne Wessel

.

SPECIALITEIT
.
.
.
OVER MIJ

Daphne is een kok met een grote passie voor het maken van gerechten die mooi zijn om naar te kijken en heerlijk om te proeven, maar wel op zo’n manier manier dat haar producten ook goed zijn voor de wereld. Met haar gerechten wil ze mensen op een positieve manier laten zien hoe je bewuster kunt kiezen en dat elke keuze consequenties heeft. Zo wil ze voordelen over veganisme wegnemen en laten zien hoe mooi plantaardig eten kan zijn. Een prachtige boodschap verwikkelt in een smakelijke verpakking. Als u op zoek bent naar een heerlijk vegetarisch of veganistisch menu bent u bij Daphne zeker verzekerd van een prachtige avond!

REGIO

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Daphne heeft een eigen webwinkel waar ze verschillende lekkere veganistische producten verkoopt. Bovendien is ze regelmatig op markten en beurzen te vinden.

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.