Dorée den Hollander

Noord-Holland, overige regio’s op aanvraag

Maximaal 24 personen (afhankelijk van de grootte van de opdracht)

Extra’s: Deed mee aan Tv programma: Masterchef  &  deze chef speelt piano zowel tijdens het eten als voor de entertainment

.

0 Sterren

SPECIALITEIT
vegetarisch/ veganistisch/ vis/ vlees

Pianomuziek en AMUSEment

Chef Doree liep al verschillende keren stage bij verschillende sterrenrestaurants. Daarnaast deed ze als chef mee aan het programma Masterchef Holland 2016. Naast koken is zingen ook een grote passie van Doree. Doree biedt u met veel plezier een compleet verzorgde culinaire avond aan die ook muzikaal kan worden begeleid.

Schilderen met Smaken

Chef Doree is een autodidact en stond vooraan bij de pruttelende pannetjes van haar oma uit Indonesië. Eten maakt emoties los, net als muziek. Het verbeindt mensen met elkaar. Het bord is het palet. Het voelt voor haar als schilderen met smaken. De ingrediënten zijn de kleuren en zij is de artiest. Op aanvraag combineert ze het klaarmaken van het eten en de muzikale ondersteuning maar wat graag met elkaar. Dus mocht u een piano thuis hebben staan..

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.