Ellen Steenbergen

Noord-Brabant. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT

Biologisch

OVER MIJ

Ik ben een enthousiaste Brabantse vrouw met een enorme passie voor koken. Daarnaast geniet ik ontzettend van reizen en lezen.

REGIO

Noord-Brabant. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Sinds 7 jaar ben ik zelfstandig chef en doe ik catering op diverse niveaus. Dit is ontstaan uit hobby in combinatie met een finale plaats in het programma Herrie aan de Horizon. Ik blijf mijn kennis van het vak vergroten door het lezen van vakbladen en door te genieten van de kunsten van collega’s door bij hen uit eten te gaan of een keer in de keuken mee te draaien.

biologisch seizoensmenu             € 89,00

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.