Chef Elmar Gerekink

Elmar Gerekink

Flevoland. Overige regio’s (ook België) op aanvraag.

5 Sterren

SPECIALITEIT

Franse en mediterrane keuken

Jarenlange ervaring

Elmar Gerekink wist al van jongs af aan wat hij wilde worden: een echte chef. En een echte chef, dat is hij zeker. Met ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied, waarvan 7 jaar als eigenaar van het prachtige Amsterdamse restaurant ‘Elmar’, kan hij zichzelf zeker kok noemen. En daar zijn wij maar al te blij mee!

Heerlijk pure streekgerechten

Na zijn restaurant 7 jaar geleid te hebben, wilde Elmar graag de sprong als thuiskok wagen. Met pure, biologische ingrediënten maakt Elmar de lekkerste streekgerechten uit de Franse en mediterrane keuken, maar ook andere internationale invloeden zijn hem niet vreemd. Zo haalt u met chef Elmar in een handomdraai de wereldkeuken naar uw woonkamer. Daarmee heeft u gegarandeerd de smaak te pakken!

Van kookworkshop tot walking dinner

Wilt u graag zelf leren hoe u heerlijke Franse en mediterrane streekgerechten maakt? Dat kan, Elmar geeft namelijk ook kookworkshops. Liever geen kookworkshop, maar een high tea? Ook dat is mogelijk, chef Elmar is van alle smaken thuis. Zo verzorgt hij heerlijke barbecues, borrelhapjes, walking dinners en cocktails. En alsof dat nog niet genoeg was, heeft Elmar ook nog eens een eigen foodtruck: Hete Bliksem. Met zoveel keuze vindt u bij chef Elmar zeker iets wat bij al uw wensen past.

Waar u ook voor kiest, één ding is in elk geval zeker: met Elmar huurt u een chef in hart en nieren!

elmar-gerekink-wildmenu

5-gangen Wildmenu

€50,00

5 Sterren

Geweldig gegeten op mn trouwdag. Zo lekker dat we op mn verjaardag weer gaan!

Angelos Dols

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.