emma brands - kok aan huis

Emma Brands

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren

Specialiteit

Lokaal geproduceerde producten

Lokaal geproduceerde groenten en natuurwijnen

Chef Emma is 36 jaar. Ze is werkzaam als freelance kok. Ze werkt zowel in restaurant keukens als op locatie. Ze houdt heel erg van groenten, lokaal geproduceerde producten en natuurwijnen. In haar menu’s is dit ook duidelijk terug te vinden.

Hollandse bodem

Heerlijke gerechten met producten van eigen bodem. Koken met verse, eigen producten, Hollandse producten met een verfrissend tintje, met een opmaak om van te dromen, wat wil je nog meer!

Groenten als basis met vlees en vis als aanvulling

Chef Emma kookt meerdere kleine gangen. Elke gang is gebaseerd op groenten. Vlees en vis zijn een aanvulling. Ze werkt zoveel mogelijk met lokaal geproduceerde producten. Opmaak en kleur vind ze daarbij ook erg belangrijk.

A Table- Nord

5-gangen menu

€ 75,- p.p.

0 Sterren

Vegetarisch

6-gangen menu

€ 85,- p.p.

0 Sterren

A Table- Nord

5-gangen menu

€ 85,- p.p.

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.