Erik de Louw

Gelderland, overige regio’s op aanvraag

0 Sterren

SPECIALITEIT

Vlees & Vis gerechten

OVER MIJ

Na meer dan 10 jaar in het slagersvak heb ik mijn passie gevonden in de keuken. Als chef wil ik verrassen met unieke en zorgvuldig gekozen wijn-spijs combinaties. Het is een persoonlijke uitdaging om u en uw gasten samen een uniek ervaring te bezorgen.

REGIO

Gelderland, overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Als kok heeft Erik onder meer gewerkt in de keuken bij Zout en Peper Catering en bij Gasterij de Arend in Winssen. Met een slagersachtergrond weet ook het mooiste stukje vlees voor u te selecteren.

Exclusief menu Chef Erik                    € 89,00

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.