Ewout Van Der Kolk

Werkgebied: Groningen, overige regio’s op aanvraag

3-gangen vanaf 10 personen

4 & 5-gangen vanaf 6 personen

0 Sterren

SPECIALITEIT

Culinair, Biologisch

Cas Spijkers Academie

De passie voor eten zat er bij Ewout al op jonge leeftijd in. Zo bereidde hij al als kind verschillende verse groenten uit zijn eigen moestuin. Met zijn opleiding aan de Cas Spijkers Academie is Ewout inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig zelfstandig kok. Zo weet hij ongelooflijk veel van de juiste BBQ-technieken en is hij ongelooflijk gedreven om mensen thuis met de meest pure en prachtige gerechten te verrassen. Al zijn gerechten zijn dan ook helemaal vers en eerlijk, met perfecte smaakcombinaties en prachtige, bijpassende aankleding. Zoiets moois en lekkers zullen u en uw gasten zeker niet snel vergeten. Smakelijk!

Er gaat niets boven Groningen

Ewout heeft jarenlang gewerkt in verschillende, hoogstaande restaurants. Met veel plezier stelt deze chef een gebalanceerd verrassingsmenu samen die voor zowel de vis-en vlees liefhebbers als ook voor de vegetariërs eentje is om naar uit te kijken. Het enige dat Ewout dan nog nodig heeft is een keuken en een mooie groep die graag wil proeven van zijn culinaire verrassingen.

gerecht van chef ewout van der kolk

  3 gangen verrassingsmenu € 45,-

0 Sterren

gerecht ewout van der kolk

   4 gangen verrassingsmenu € 55,-

0 Sterren

5 gangen verrassingsmenu

   5 gangen verrassingsmenu € 67.50,-

0 Sterren

Drankassortiment

Wijnbar met verschillende soorten wijnen rood, wit, prosecco en dessertwijn voor €15,- p.p

Bierbar met verschillende speciaal bieren voor €15,- p.p

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.