Femke en Froukje

.

SPECIALITEIT
.
.
.
OVER MIJ

Al van jongs af aan zijn Femke en Fraukje bezig met het maken van pure, eerlijke en authentieke gerechten. Met de oprichting van hun winkel Maak – Rotterdam is er voor deze twee vriendinnen dan ook een grote droom uitgekomen. Hier serveren ze gerechten en dranken met de puurste ingrediënten, van zelfgemaakte Ice Tea tot huisgemaakte taarten die zelfs lactosearm en glutenvrij kunnen zijn. Omdat ze nog meer mensen van hun pure gerechten wilden laten genieten, stortten Femke en Fraukje zich onlangs ook vol enthousiasme in het avontuur van kok aan huis. Verwacht volledig huisgemaakte gerechten, met verse producten en een mooie, creatieve aankleding. Hier vindt u zeker geen toevoegingen. Bovendien werken Femke en Fraukje veel met vegetarische maaltijden, dus daarvoor bent u hier zeker aan het goede adres. 100 Procent puur natuur!

REGIO

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Fraukje en Femke hebben met MAAK-Rotterdam een eigen lunchroom in hartje Rotterdan en geven bovendien regelmatig verschillende kookworkshops.

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.