Geoffrey van Melick

.

SPECIALITEIT
.
.
.
OVER MIJ

Van Geoffrey kunnen we zeker zeggen dat hij alle fijne kneepjes van het koksvak beheerst. Met zijn jarenlange ervaring in verschillende 1-, 2- en 3-sterrenrestaurants heeft hij veel kennis van zowel basis kooktechnieken als echte haute cuisine. Als geen ander weet hij hoe hij de smaken van ingrediënten het beste met elkaar kan combineren, waardoor hij allerlei verschillende gerechten maakt. Vis, vlees of vegetarisch; Geoffrey weet er alles van. Naast de heerlijke smaken zien zijn gerechten er ook nog eens erg uniek en kleurrijk uit, waardoor ze een lust zijn voor zowel oog als tong. Kortom: gegarandeerd genieten!

REGIO

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Geoffrey werkt al vanaf 2005 in verschillende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Met de ervaring die hij hier heeft opgedaan heeft hij inmiddels een eigen cateringbedrijf.

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.