Hans Claas

Noord-Brabant. Overige regio’s op aanvraag.

4 Sterren

SPECIALITEIT
KLASSIEKE KEUKEN MET EEN MODERNE TWIST.

Het menu voor in uw huiskamerrestaurant

Eerlijke smaken, versheid en kwaliteit zijn de ingrediënten van de gerechten. U proeft de liefde voor het vak. Aan de hand van het onderstaand menu kunt u een keuze maken, maar desgewenst kunnen we een menu bedenken op basis van uw voorkeuren.

Wij vinden het helemaal een uitdaging als u de vrije hand geeft, om zo u en uw gasten optimaal culinair te verwennen. Er dient weliswaar één menu gekozen te worden voor de hele groep, maar een enkele uitzondering is geen probleem. Heeft u dieet, vegetarische of andere wensen, vraag het gerust.

Kwaliteit op culinair vlak.

De formule kok aan huis biedt u de mogelijkheid om de kwaliteit van een restaurant te combineren met de intieme sfeer van uw eigen vertrouwde locatie. Verrassende, vernieuwende gerechten met een verwijzing naar de klassieke keuken die uw smaakpapillen zullen verwennen.

Hierbij staat het ontzorgen van de gast voorop. Alle zorg wordt u uit handen genomen, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Chef Hans doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en de drankjes en neemt de afwas voor zijn rekening.

Naar aanleiding van uw wensen en de gemaakte afspraken neemt chef Hans een professionele register-vinoloog, sommelier, gastheer of gastvrouw mee. Van intiem diner voor 2 tot bruiloftsdiner, kerstdiner of 21 diner, maar ook voor uw catering van uw tuinfeest, luxe barbecue en bruiloft op locatie. Deze chef maakt voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen is gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

4-Gangen menu

€ 57.50,-  p.p.

0 Sterren

5-Gangen stermenu

€ 65,- p.p.

0 Sterren

6-Gangen menu

€ 79.50,- p.p.

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.