img-20151221-wa0001

 Hilde Schipper

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren
SPECIALITEIT
Spaanse gerechten

Vrolijk, Spontaan, Mondiaal

We reizen af naar Spanje en nemen u mee naar de thuisbasis van de Spaanse muzikant Manu Chao, namelijk Barcelona. Deze zogenoemde mestizo muziek staat bekend om zijn vrolijke, spontane, mondiale klanken.  Sinds de jaren ’90 heeft deze stroming zich ontwikkeld tot een complete urban lifestyle. Het is precies deze stijl die zo kenmerkend is voor de gerechten van Chef Hilde.

 

Kiest u voor 3,4 of zelfs 5-gangen?

Haal het spontane Spanje in huis en maak kennis met de veelzijdigheid aan gerechten uit de Mediterraanse gebieden. Uw wensen zijn leidend en het menu zal in goed overleg met de chef zorgvuldig worden samengesteld.

Het roer om

Koken is al jaren de passie van chef Hilde en na ruim 13 jaar werkzaam geweest te zijn in de hulpverlening voor bijzondere mensen, heeft ze in 2011 het roer omgegooid en heeft ze haar eigen bedrijf opgezet. Chef Hilde heeft onder andere gekookt voor een eetgroep voor vluchtelingen en buurtbewoners uit Amsterdam-Oost en daarnaast werkte ze als kok voor onder meer de StayOkay. Voor iedere gelegenheid stelt ze voor u een mooi menu samen.

Spaans feestmenu

 € 73,00

5 Sterren

lente menu kok aan huis hilde schipper
Lentemenu

 € 67,00

0 Sterren

Spaans visgerechten menu

 € 89,00

0 Sterren

Spaanse belevenis

 € 89,00

0 Sterren

Recensies

Onze Zwitserse gasten zijn een fantastische ervaring rijker. Het was leuk om eens iets anders te doen en in plaats van naar het restaurant te gaan de chef aan huis te laten komen. Op deze manier kun je zelf bepalen welke chef het beste past en chef Hilde sloot perfect aan bij onze gasten.

Julius
Onze gasten zijn een fantastische ervaring rijker

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.