Jean en Marie

Jean & Marie


Zuid-Holland. Overige regio’s (ook België) op aanvraag.
4 t/m 250 personen

0 Sterren

SPECIALITEIT

Franse keuken

De Franse keuken op topniveau

Koksduo Jean & Marie bestaat uit de Franse koks Joao en Marina. Vanwege hun passie voor goed eten en hun liefde voor Frankrijk volgden beiden verschillende wereldberoemde Franse koksopleidingen in Parijs. Na het behalen van hun diploma keerden Joao en Marina terug naar Nederland, waar ze in diverse michelinrestaurants werkten. Naast kok werd Marina bovendien culinair journalist.

Door zijn reislust ging Joao echter al snel weer naar het buitenland. Zo kookte hij voor een tweesterrenhotel in Ierland en ging hij in Parijs aan de slag als souschef bij sterrenzaak Le Violon d’Ingres. Al snel zag zijn baas zijn doorzettingsvermogen, waardoor hij leidinggevende werd in het populaire restaurant Café Constant. Een echt internationaal sterrenkoppel dus, dit koksduo. Met deze chefs in huis wordt het zeker een avond heerlijk Bourgondisch genieten!

Prachtige verhalen

Houdt u van achtergrondverhalen bij uw eten? Door hun jarenlange ervaring in de Franse keuken kunnen Joao en Marina niet alleen heerlijk Frans koken, maar u ook álles over Frankrijk en de Franse keuken vertellen. En zo liefdevol als ze hun gerechten maken, vertellen ze ook hun verhalen. Zo proeft u Frankrijk niet alleen, maar kunt  u dit prachtige land ook gewoon vanuit uw eigen keuken ervaren. Wij zijn helemaal verliefd. Of zoals de Fransen zeggen: C’est la vie en rose!

Businessmenu

  €63,50 p.p.

0 Sterren

Brons menu

  €91,50 p.p. 

0 Sterren

Zilver menu

€152,50 p.p.

0 Sterren

Goud menu

€207,50 p.p.

0 Sterren

Recensies

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.