Jeroen van Loon

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
Vlees, Vis, Vegetarisch
OVER MIJ

Al sinds 1989 werkzaam in diverse keukens en sinds 2013 voledig zelfstandig ondernemer. Het team verzorgt de catering bij toneelgroep de Appel, maar ook kom ik met mijn mobiele keuken op diverse locatie’s zoals festivals en bedrijven maar ook particulieren die een wat groter feest geven kunnen van de mobile keuken gebruik maken.

REGIO

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

1989 begonnen als chefkok Restaurant de millers te Den Haag , 1991 zefstandig werkend kok behaald, 1995 chefkok la Brouette in Valbonne (Frankrijk), 1998 chefkok grand cafe du golf te Leidschendam, 2001 chefkok de Basiliek te Den Haag, 2009 oprichting eigen bedrijf waarbij eten en theater worden gecombineerd.

Vleesmenu chef Jeroen        € 49,00

0 Sterren

Vegetarisch menu         € 49,00

0 Sterren

Tasty fish         € 49,00

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.