Jos van Erp

Noord-Brabant. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
Modern Italiaans

Sportieve Kok

Al ruim 10 jaar is koken mijn grootste passie. Ik vind het geweldig om met nieuwe producten aan de slag te gaan en kan genieten van verrassende ingrediënten en gerechten. Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd of drink ik een biertje met vrienden.

Ervaring

Zijn koksopleiding volgde chef Jos bij Rooij Pannen. Daarnaast was hij 2e maître bij ‘t Misverstant – Vught, Executive chef bij MooR – Oisterwijk en Kok bij restaurant Parc en Le Bistro

Modern Italiaans menu

 € 67,50

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.