Judith Marks

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

4.6 Sterren

SPECIALITEIT
ARABISCHE KEUKEN
MEDITERRANE KEUKEN
OVER MIJ

Ik ben Judith, met een liefde voor de Arabische en Mediterrane keuken, groentes en biologische streekproducten, tover ik iedere dag mooie, smaakvolle, nieuwe gerechtjes op tafel.

REGIO

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Chef Judith werkt al geruime tijd als freelance chef en pattisier en mocht al vele mooie opdrachten uitvoeren in deze rol.

Seizoensproeverij

€ 97,50

4.5 Sterren

Recensies

Voor een familiefeestje aan huis een keuken vol lekkere Arabische gerechten. Lekker, en dan anders. Alles vers en met lekkere kruiden bereid. De reacties waren alleen maar positief. En het bleef nog lang gezellig in Schipluiden. Een aanrader dus!”

Eikelenboom
Het eten, sfeer en service waren goed.

Voor het eerst gebruik gemaakt van een chef aan huis voor een kerst etentje met collega’s. Echt super leuk, het is bij je thuis, maar toch heb je het idee dat je in een restaurant zit met alle service. Heel lekker (6 gangen-) diner. Goed bereid door de chef. Een aanrader

Dhr. van Santen
Zeker 4 sterren

De gerechten waren verrassend en overheerlijk. Dit samen met een flexibele en gastvrije bediening maakte het diner tot een geweldig succes.

Stichting Crabbehoeve

Ik werd 40 en wilde graag thuis dineren met mijn liefste vriendinnen. Het op maat samengestelde menu was echt ontzettend lekker. Heel professioneel en passend. Ik heb nog nergens zo lekker speltrisotto gegeten en de chef voelde heel goed aan wat passend was met betrekking tot haar aanwezigheid. Ik zou echt iedereen aanraden deze chefs voor je te laten koken. Op deze manier 40 worden is dan helemaal niet erg.

Mw. Schutz

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.