Klaas Hoekstra

Drenthe. Overige regio’s op aanvraag.

4.8 Sterren

SPECIALITEIT
BIOLOGISCH
OVER MIJ

Al tijdens Klaas zijn eerste vakantiebaantje wist hij het. “Ik wil de horeca in, en mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten”. Klaas Hoekstra begon zijn carriere als 15 jarige afwasser in de Friese watersportplaats Heeg. Dit om vervolgens te werken bij de beste restaurants van Nederland. Zowel met als zonder Michelinster. Maar Nederland werd te klein en de drang om te reizen groot. Er was dan ook maar één oplossing voor de man die geboren was aan het water, opgeroeid aan het water en in zijn vrije tijd leefde op het water. Werken op het water. Zo heeft Klaas een jaar lang gewerkt aan boord van de Queen Elizabeth 2. Het legendarische cruiseschip van de Engelse rederij Cunard. Na terugkeer aan het vaste land begon het idee om bij mensen thuis of op locatie te koken steeds meer te spelen. Toch duurde dit nog vrij lang omdat er altijd weer andere bijzondere kansen voorbij kwamen, die hij achteraf niet had willen missen. Maar in 2013 was het dan toch zover, alle zekerheden over boord gegooid. En gestart met een droom. En dat blijkt een goed besluit. Iedere dag werken met verse, gezonde liefst biologische producten, en deze omtoveren tot smaakvolle eetbare kunstwerken. Er is in Klaas zijn ogen nog steeds niets wat meer voldoening geeft dan mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten.

REGIO

Drenthe. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Afwasser Diverse (sterren) restaurants in Nederland Queen Elizabeth 2 2013 start eigen onderneming als chef

5 gangen belevingsmenu                  € 76,50

4.8 Sterren

Recensies

Ontzettend genoten van je eten gisteren! Geweldige avond gehad met mijn collega’s. Ook de wijnen waren zeer de moeite waard!

Saskia Poorters

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond in onze eigen keuken met heerlijke gerechten en wijnen! Alles was zeer goed voorbereid en zag er prachtig uit. Een echte aanbeveling.

Laura Gaasenbeek

Deze voortreffelijke meesterkok weet van je eten een feestje te maken. Wij bevelen zijn kookkunsten zeker aan, aan andere gasten. Ook prettig dat deze chef veel wijnkennis heeft. Wij hebben genoten.

Mark en Renate

Voorbeeldmenu

Minder dan 8 € 76.50 p.p.

Minder dan 14 € 73.50 p.p.

Inclusief btw commissie (exclusief linnen)

Amuses

Zoetzure Komkommer met Zalm en Wasabi

Geitenkaas met Jam en Pecannootje

Koud voorgerecht 

Carpaccio van Ossenhaas met oude Kaas, Pijnboompitten, Kruidenolie en Balsamicodressing

Soep 

Crème van Doperwten met gerookte Forel en julienne van Prei

Granité 

Granité van Limoengras / Munt, Sorbetijs, Ananas, Grapefruit, Meloen en schuim van Aardbei met knapperige Framboos

Hoofdgerecht 

Kalfssukade à la Klaas, mousseline van Knolselderij, Malagapeer, Chips van Truffelaardappel en gestoofde groene Groente

 

Dessert 

Panna Cotta met gelei van Karamel, taartje van Witte Chocolade met Framboos met gemarineerd rood Fruit

Bij het Voorgerecht en de Soep wordt Brood en Boter geserveerd

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.