Mark Besselink

Overijssel. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
Vlees en Vis gerechten
OVER MIJ

Chef Mark Besselink en zijn team doen home cookings en catering. Mijn team in ik hebben een ruime ervaring in de cateringwereld en wij stellen telkens weer alles in het werk om onze goede naam hoog te houden.

REGIO

Overijssel. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Koksopleiding, waarvan de praktijk bij het “Rattenfängerhaus” te Hameln In 1987 ben ik teruggekomen naar Nederland als chef-kok gewerkt bij het Crazy Grillhouse te Borne daar na een aantal jaren heb Sam Sam in Enschede tot ik in 1998 het Kosterhoes ben begonnen na ruim 5 jaar ben ik er toen mee gestopt om in 2003 verder te gaan met mijn eigen Onderneming.

Mams 4 gangen menu            € 65,00

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.