Marnix Lange

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren

SPECIALITEIT
Livecooking op topniveau
OVER MIJ

Vanaf zijn tienerjaren is Marnix in de keuken te vinden. Jaar in jaar uit werkte hij lange dagen om op het hoogste culinaire niveau te koken. Hij werkte met grote chefs in Nederland, Amerika en Australië en die ervaring is goed te zien in zijn gerechten. “Mijn eten is een eerbetoon aan mijn leermeesters en aan de natuur die ons alle producten geeft,” aldus Marnix.

ERVARING

Na het volgen van verschillende opleidingen en cursussen is Chef Marnix werkzaam geweest in restaurants in Nederland en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft deze chef zijn sporen verdiend bij restaurant Ivy (Rotterdam) van patron/cuisinier Francois Geurds. Al deze ervaringen hebben ertoe geleid dat chef Marnix momenteel als zelfstandig kok werkzaam is.

4 gangen signature menu

 € 79,00

5 Sterren

5 gangen menu

 € 95,00

0 Sterren

Recensies

Wij zijn echt helemaal tevreden. Een avond precies zoals we deze in gedachten hadden. De service vanaf de aanvraag van de offerte tot het vertrek van de chef was uitstekend. Helemaal happy en voor herhaling vatbaar!

Privé
Helemaal tevreden

Al menig jaar hebben wij met het MT en zakenrelaties een kerstdiner op de zaak met dezelfde chef. Omdat de chef dit jaar niet kon adviseerde hij ChefPlaza. Het team van ChefPlaza vond voor ons de perfecte match. Marnix is een spontane, open chef, goed in de communicatie en met een gezonde dosis humor. Hij heeft, zelfs in onze beperkte bedrijfskantine een fantastisch diner gekookt.

Zakelijk, annoniem
Fantastisch

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.