Marten Zandink

Gelderland. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
NEDERLANDSE KEUKEN, FRANSE KEUKEN, ITALIAANSE KEUKEN
OVER MIJ

Als sportieve chef houd ik van voetbal en fitness. Op culinair gebied wil ik u graag laten genieten van diverse hoogstandjes zonder dat u er zelf voor in de keuken staat. Ik werk zoveel mogelijk met pure, regionale producten die vers en verantwoord zijn. Voor de volledige beleving komen couverts en tafelaankleding natuurlijk ook mee.

REGIO

Gelderland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Zowel niveau 2 als 3 heb ik mijn koksdiploma’s. sinds 2011 ben ik volledig afgestudeerd en heb ik mijn eigen culinair bedrijf.

Twente Menu   € 39,00

0 Sterren

Feestmenu uit Twente       € 56,00

0 Sterren

Kerstmenu 2015:

 Thee’ van vadouvan en cepes

Pastrami met eendenlevermousse op krokante toast met aceto balsamico

Gegrilde coquilles met bloemkoolcouscous en krokante ham

Gebakken hertenbiefstuk met een hachee van diverse paddenstoelen en een krachtige jus met tinten van vanilla

Cremeaux van rode bieten met pure chocolade mousse

Taartje van krentenbrood en kokos met ijs van passievruchten en mango

In dit menu zijn 2 amuses verwerkt.

De prijs voor dit menu is €65,- pp.

Inclusief reiskosten enz.

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.