Maurice Arends

Limburg, overige regio’s op aanvraag 

SPECIALITEIT

Koken met lokale, seizoensgebonden producten

Werkte in wereldwijde toprestaurants

Chef Maurice maakte van zijn hobby zijn beroep en die passie zie je terug op het bord. Hij verzorgt luxe diners op locatie en weet van elke culinair evenement of activiteit een belevenis te maken. Maurice weet zijn gasten te ontroeren met de lekkerste gerechten. Chef Maurice laat zich inspireren door de verschillende topkeukens waar hij mocht werken. Zo liep hij stage bij NOMA van topkok Rene Redzepi en werkte hij voor nog twee andere toprestaurants uit de top 3 van de wereld.

‘Koken zodat het andere treft en kan ontroeren!’

Chef Maurice houdt er niet van om te koken tussen 4 muren. Hij wil persoonlijk met de mensen in contact komen voor wie hij kookt. Alleen op die manier kun je er een mooie eet belevenis van maken met z’n allen. Wat betreft de producten, doet hij geen concessies aan de kwaliteit van de producten die hij gebruikt. Dagvers, het liefst van het seizoen en uit de regio. Chef Maurice heeft fijne contacten met leveranciers in de buurt die hem altijd voorzien van de beste producten.

4-gangen menu

€ 79.95,- p.p.

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.