Michel Willems - kok aan huis

Michel Willems

Noord-Brabant. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT

BBQ, Gin-tastings, Vegetarisch & Wild

“Het niveau delen van een sterrenzaak”

Koken, koken en nog eens koken omdat er nog zoveel gerechten zijn, die niet zijn bereidt, niet zijn geproefd en daarmee voorbij zijn gegaan aan zijn smaakpapillen om beoordeeld te worden op smaak en structuur. Chef Michel wil koken op niveau, maar deelt ook graag zijn kennis met anderen. Omdat hij nog zoveel andere dingen wil, kookt hij niet in een sterrenzaak, maar het niveau ervan wil hij wel graag delen.

Gin tastings met Fevertree en garnituur 

Chef Michel verzorgt ook gin-tastings op locatie. De mensen krijgen hierbij 8 verschillende soorten gin te proeven in combinatie met hapjes waar gin in is verwerkt of een pairing aanwezig is om de gin beter tot zijn recht te laten komen of andersom, het hapje!

Na het proeven van de 8 ginsoorten kiezen de deelnemers hun favoriet en die mixt chef Michel dan zoals dat hoort met bijpassende Fevertree en garnituur!

‘Betaal de boer of betaal de dokter’

De Italiaanse keuken is inmiddels gemeengoed geworden in Nederland en leent zich bijzonder goed voor een eenvoudige doch voedzame maaltijd. Niet voor niets geldt in Italië het gezegde ‘betaal de boer of betaal de dokter’. Een gezonde maaltijd draagt bij aan een gezond leven. Dat hoeft niet veel tijd te kosten en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een aantal ingrediënten kom je al tot een heerlijke maaltijd.

In een kookworkshop wil chef Michel je inspireren, laten zien dat het voor iedereen makkelijk, lekker en haalbaar is!

Brons BBQ menu

€ 67.95,- p.p.

0 Sterren

Zilveren BBQ menu

€ 89,- p.p. 

0 Sterren

Gouden BBQ menu

€ 114.95,- p.p. 

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.