Michiel de Vlieger

.

SPECIALITEIT
.
.
.
OVER MIJ

Chef Michiel kwam er al op jonge leeftijd achter dat het helpen verzorgen van diners bij zijn ouders in het ouderlijk huis hem wel heel erg enthousiast maakte over het vak. Hij leerde proeven en zijn smaak ontwikkelde zich, waarbij de Franse keuken een centrale plek innam. Michel Guerard geldt nog steeds als zijn grote voorbeeld, waarna hij ook de Noord-Afrikaanse keuken omarmde.

REGIO

Zuid-Holland, overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Chef Michiel heeft ruime ervaring in meerdere horeca- en cateringdisciplines. Hij verzorgt ook al jaren kookreizen naar Zuid-Frankrijk. Daarnaast organiseert Michiel ook proeverijen en kookworkshops voor grote groepen, zowel zakelijk als privé.

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.