nattaya toduang - kok aan huis

Nattaya Toduang

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
THAIS
OVER MIJ

Ik ben een gecertificeerd Thaise chef met ervaring in diverse Thaise restaurants in Den Haag. Sinds 2010 orgraniseer ik kookworkshops. Hiernaast heb ik een kookstudio. Door mijn ervaring als reisleidster in o.a. Djoser en Kuoni ken ik velen verhalen waarmee ik groepen steeds kan boeien in combinatie met mijn passies Thailand en het lekkere Thaise eten.

REGIO

Zuid-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Opleidingen: Bachelor of Business Administration, Professional Tour Guide, Original Thai Culinary Chef, Hygiënecode HACCP. Werkervaring: eigenaar Nattaya De Thaise Chef, freelance chef Thai4You, ThaiFresh, reisleidster Explore, Footstep Travel, Essential Travel, reisgids Djoser en Kuoni, sales secretary (beste werknemer van 1999).

Thaise keuken                  € 49,00

0 Sterren

Smaken van Thailand             € 49,00

0 Sterren

Nattaya De Thaise Chef formulier menu

Thaise kookworkshop menu 1 Prijs per gang Thaise kookworkshop menu 2 Prijs per gang Thaise kookworkshop menu 3 Prijs per gang
Voorgerecht Kruidige Thaise garnalensoep Romige Thaise kippensoep Thaise kiploempia’s
Bijgerecht Witte rijst Witte rijst Witte rijst
Hoofdgerecht 1 Groene curry met kip Panang curry met rundvlees Rode curry met varkensvlees
Hoofdgerecht 2 Rundvlees in oestersaus Kip met cashewnoten Garnalen in knoflooksaus
Dessert Gebakken banaan met ijs Kleefrijs met perzik Banaan in kokosmelk
EUR 49,95 EUR 49,95 EUR 49,95

kosten zijn inclusief BTW, exclusief alle andere kosten.
Wij rekenen geen servicekosten, geen kosten voor linnen en geen andere kosten voor bronwater, peper en zout, etc omdat wij dit niet aanbieden.
Bovendien rekenen wij geen reiskosten (maar alleen als er sprake is van een opdracht in het door ons aangegeven gebied, daarbuiten zijn de reiskosten 19 cent per km).
Kortom, er wordt alleen door jullie nog een commissie van 15% berekend.

Menu 1:

Kruidige Thaise garnalensoep
Groene curry met kip
Rundvlees in oestersaus
Gebakken banaan met ijs

Menu 2:

Romige Thaise kippensoep
Panang curry met rundvlees
Kip met cashewnoten
Kleefrijst met perzik

Menu 3:

Thaise kiploempia’s
Rode curry met varkensvlees
Garnalen in knoflooksaus
Banaan in kokosmelk

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.