Pascal Fuchs

Zeeland. Overige regio’s op aanvraag.

0 Sterren

SPECIALITEIT
Italiaans

Onvergetelijke avond

Met al meer dan 25 jaar aan ervaring op zak wordt het met chef Pascal een onvergetelijke avond. Als souschef en hoofd chef in de keuken weet de Belgische Pascal zich zeker uit de voeten met het dirigeren van een heerlijk avondmaal. Na zijn opleiding aan de hotelschool in België, heeft hij zich volledig kunnen richten op een carrière in de food-industry. Al die ervaring heeft zeker zijn vruchten afgeworpen en daar zijn we maar al te blij mee.

Passie

Twee decennia lang heeft Pascal menige keukens bevolkt met zijn uitstekende leiderschap en passie voor koken. Wat hij zijn gasten vooral wil meegeven is een avond vol gezelligheid, en daarnaast draait het bij Pascal niet alleen om eten maar ook een stukje entertainment, want de gast zelf staat centraal.

Italiaans menu        € 94,80

0 Sterren

Markt menu         € 94,80

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.