Rene Visser

Gelderland, Overijssel

0 Sterren

Specialiteiten

Nederlands, Frans, Italiaans

Van hobbyist tot professional

René is een chef met veel ervaring in de keuken. Hij is gegroeid van hobbyist tot professional in de keuken van een Hollands restaurant in Gelderland. Drie jaar heeft hij doorgebracht bij restaurant “Tolhuis 11” in Nieuw Milligen als chef-kok. Twee zomers aan de mediterrane kust als privé kok voor vakantiegasten en daarnaast een winter als host en chef-kok in een chalet in de Franse Alpen.

Het zit hem in de kleine dingen

René heeft aandacht voor details. Al zijn producten worden vers ingekocht en uw huis wordt weer blinkend schoon achtergelaten. René richt zich vooral op moderne Franse gerechten met een mediterrane tint. Voor de liefhebbers wordt er ook nog een exclusief wijn arrangement aangeboden om de avond helemaal compleet te maken.

Rene’s Specialiteitenmenu

€55,00 p.p

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.