sander oudshoorn - kok aan huis

Sander Oudshoorn

Brabant. Overige regio’s op aanvraag.

Minimaal 2 personen, maximaal 100 personen

0 Sterren

SPECIALITEIT

Franse en Mediterraanse keuken

Jong geleerd, oud gedaan

Al op jonge leeftijd ontdekte Sander zijn passie voor koken en lekker eten. Ieder weekend stond hij bij zijn ouders in de keuken om steeds weer een ander gerecht te proberen. Op zijn zestiende kreeg hij vervolgens zijn eerste baantje in een restaurant, als hulpje van de koks. Hij ging zich steeds meer interesseren voor koken en begon met het maken van de voorgerechten, desserts en huis-gemaakt vanille ijs.

Sterren ervaring

Het was dan ook geen verassing dat Sander daarna een koksopleiding ging volgen, en zijn ervaringen in het sterren restaurant van Jannis Brevet in Montfoort hebben zijn vaardigheden versterkt en aangevuld.

Mediterrane keuken

Sander specialiseert zich in modern-Franse topgerechten met een mediterrane touch. De fijne kneepjes van het vak leerde hij in Spanje, waar hij zich specialiseerde in de mediterrane keuken. Vervolgens werkte hij in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Nu kunt u profiteren van deze ervaringen en genieten van de gerechten die hij serveert als kok-aan-huis!

4-gangen menu

€ 49.50,- p.p.

0 Sterren

5-gangen menu

€ 75,- p.p.

0 Sterren

6-gangen menu

€ 92.50,- p.p.

0 Sterren

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.