Sophie van Oyen

Noord-Holland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren

SPECIALITEIT
Vis, Vlees, Signature dishes

Liefs uit London

Al van kleins af aan is Sophie in de keuken te vinden. Ze is begonnen met pannenkoeken op zaterdagochtend en uitgegroeid tot professioneel chef bij Ottolenghi in Londen. Voor haar culinaire avontuur in London was ze al geïnteresseerd in voeding. Hierdoor is ze Voeding & Diëtetiek gaan studeren.

Food & Wine

Naast haar studie heeft Sophie gewerkt bij het bekende bedrijf HelloFresh, en gewerkt als private chef en cateraar in London. Toen dat toch niet al haar dromen waarmaakte is ze gaan studeren in London aan de Leiths School of Food and Wine. Deze combinatie van Food & Wine is zeker terug te vinden in Sophie’s menu, met een diner met feilloos aansluitende wijnen.

5 gangen signature menu

 € 99,00

0 Sterren

Menu Vlees

 € 93,00

5 Sterren

Menu Vis

 € 93,00

0 Sterren

Menu Vlees 4 gangen

 € 65,00

0 Sterren

Recensies

Met de kleine in haar eigen bed een heerlijk ontspannen avond gehad. Van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd. We hadden nog nooit een chef aan huis gehad maar raden het absoluut aan! Sophie kwam binnen met al haar spullen, verzorgde een mooie, als in een restaurant, gedekte tafel terwijl wij in de woonkamer gezellig spelletjes aan het doen waren. Heerlijk gegeten en naderhand ook geen zorgen gehad om de afwas of het schoonmaken van de keuken. Dit gaan we zeker vaker doen.

Fam. Strijbos
Geheel zonder zorgen

Eten op sterren niveau. Chef Sophie heeft ons een avond gegeven om niet snel te vergeten. Vanaf het moment dat ze binnen kwam tot vertrek geen seconde naar om hoeven te kijken. We kregen een fantastisch diner zoals we dat in een restaurant gewend waren alleen veel persoonlijker. Vanaf nu in plaats van een restaurant, een kok aan thuis. Dank Sophie we kunnen je aan iedereen aanraden.

Fam. Raaijmakers
Fantastische avond

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.