Thomas Karsten

Gelderland. Overige regio’s op aanvraag.

5 Sterren

SPECIALITEIT
.
OVER MIJ

Met bijna 10 jaar ervaring in de horeca weet chef Thomas wat nodig is om een unieke belevenis te schenken. Met absolute top kwaliteit gerechten maak je gegarandeerd indruk op de gasten. Een exclusief, besloten privé diner, walking dinner voor een groep, een lunch of een luxe BBQ chef Thomas is van alle markten thuis. Naast een heerlijk menu selecteert chef Thomas ook graag bijpassende wijnen om de beleving compleet te maken.

REGIO

Gelderland. Overige regio’s op aanvraag.

ERVARING

Thomas heeft ervaring opgedaan in enkele van de beste keukens van Nederland, waaronder 1-sterren restaurants O’Mundo in Wageningen, de Fuik in Aalst en bij restaurant de Leest in Vaassen. In Maas & Waal is hij bekend omdat hij chef-kok was in de Korenmolen in Maasbommel .

Seizoensmenu chef Thomas     € 53,00

0 Sterren

Exclusief menu Chef Thomas     € 89,00

5 Sterren

Recensies

Voor alles wat ik maar kan beoordelen geef ik graag 5 sterren. Wat hebben wij genoten. De afspraken vooraf verliepen soepen en accuraat. Het diner ter ere van mijn mans 65e verjaardag met de kinderen en partners was een culinair feest. Het heeft alle verwachtingen overtroffen. Mooi, lekker en verzorgd. Elk gerecht was heerlijk van smaak en net een schilderijtje. Complimenten, zeker voor herhaling vatbaar

Mw. E. Nas
Een topscore

Wij hebben een chef in huis gehaald voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. De chefs hebben hierbij een schitterend en smakelijk 4-gangen diner verzorgd. Wat waren we verrast toen de borden uitgeserveerd werden. Niet alleen waren het juweeltjes voor het oog maar de smaaksensatie was ook fantastisch. We hebben genoten en iedereen was meer dan voldaan. Door de leeftijd van onze dochter wilden we niet uit eten in een restaurant, maar dit was de perfecte oplossing, het diner kwam naar ons toe. Uitstekend verzorgd.

Mw. N Janssen
Juweeltjes voor het oog en hoge smaak sensaties

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.