Toni van der Kooij

Gelderland. Overige regio’s op aanvraag.

4.8 Sterren

SPECIALITEIT
ITALIAANS-SPAANS MEDITERRAAN

Spaans genieten

Op zoek naar de beste zuidelijke gerechten? Dan ben je bij Toni aan het juiste adres! Doordat zijn roots in Spanje liggen, weet hij echt alles van de Spaanse keuken. Bovendien heeft hij een grote passie voor de Italiaanse cultuur, waar hij zich veel in heeft verdiept. Met zijn jarenlange ervaring als thuiskok weet hij dan ook als geen ander hoe hij de lekkerste mediterrane gerechten klaarmaakt, en hoe hij u en uw gasten een geweldige avond bezorgt. Eén ding is zeker: met Toni haalt u gegarandeerd het zuidelijke zonnetje in huis!

Onbewerkt en kakelvers

Kenmerkend aan de Spaanse en Italiaanse keuken is het weinig of niet gebruiken van bewerkte ingrediënten. Hierdoor is de kwaliteit van de producten van groot belang. Doordat Toni alle ingrediënten op markten en in speciaalzaken koopt, gebruikt hij alleen het beste in zijn gerechten. En het beste, alleen dát is voor Toni goed genoeg.

De beste service

Door zijn eigen enthousiasme en vrolijke team brengt Toni zijn positiviteit op u en uw gasten over. Niet alleen heerlijke Mediterraanse gerechten dus, maar ook prachtige Mediterraanse gastvrijheid! Met heerlijke diners en passende wijnen bij elk gerecht hebben u en uw gasten ongetwijfeld een onvergetelijke vond. Dat is dan ook waar Toni voor staat: het creëren van herinneringen. Wij zullen hem in ieder geval niet vergeten. En u?

 

Thuisdiner 3 gangen    € 49,00

0 Sterren

Thuisdiner 5 gangen     € 65,00

4.8 Sterren

Recensies

Als verjaardagscadeau door mijn vriendinnen verrast met een diner aan huis verzorgd door chef Toni en Anabel. Nadat ik mijn blinddoek had afgedaan bleek in mijn eigen huis een mooi gedekte tafel te staan en waren er twee koks druk in de weer met het diner. Na een heerlijke amuse kregen we ontzettend lekkere gerechten geserveerd. Kortom een topavond die zeker aan te raden is.

Mw. Wanningen

“De hele avond verliep als een geoliede machine warbij Toni, als chef kok, de boel van begin tot eind regiseerde.”

Mw. Coco Pérez

“..Toni was een perfecte kok/gastheer aan huis.”

Dhr. Beekers

Word geïnspireerd

Geef een Cadeaubon

Een chef aan huis is een superleuk, origineel cadeau voor elke gelegenheid.

MEER INFO >

Match op maat

De kernwaarden van ChefPlaza zijn ontzorgen, kwaliteit en persoonlijk. Hierbij staat het ontzorgen van zowel de gast als de chefs voorop. Voor de gast wordt alle zorg uit handen genomen, zodat zij alleen maar hoeven te genieten. Dit maakt een diner aan huis ook een perfect cadeau. De chef doet de boodschappen, dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas weer mee naar huis. Voor de chef nemen wij het administratieve werk uit handen. De aanvragen worden door ons afgehandeld, waardoor de chef zich volledig kan richten op het verzorgen van een perfecte avond.

Onze chefs zijn allemaal door ons persoonlijk getest en gekeurd. Dit betekent dat u alleen de allerbeste chefs kunt verwachten. Alle menu’s die onze chefkoks voorstellen zijn gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur en kunnen worden aangepast tot u 100% tevreden bent. Hier komt de kernwaarde persoonlijk in het spel. Dit komt nog duidelijker naar voren als de chef bij u thuis de maaltijd serveert. Hij zal een uitleg geven van wat hij u serveert en er is altijd ruimte voor vragen en uitleg. Van kerstdiner tot 21 diner, onze koks maken voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen in gebaseerd.

Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag.
Vertel ons alles en wij stellen samen met onze chefs het perfecte voorstel op maat voor u op.