Het perfecte

FAMILIEFEEST

header-icon

MET ZIJN ALLEN GENIETEN

Geniet samen met uw familie van een onbezorgde avond! De chef neemt u alle zorg uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw familie en het heerlijke diner.

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

Geniet van

UW FAMILIE

De jaarlijkse familiedag is ieder jaar weer een succes als iedereen een dag vrij heeft kunnen regelen. Overdag bent u gezellig samen aan het genieten van leuke activiteiten. Als de avond valt belt de chef aan met de boodschappen om een fantastische maaltijd te maken. U kunt vanuit de woonkamer genieten van de heerlijke geuren die uit de keuken komen. De chef dekt de tafel, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas gewoon weer mee naar huis. Op deze manier kunt u zich de hele avond volledig bezig houden met uw familie en de gezelligheid.

Een chef

OP LOCATIE

Pakt u flink uit en viert u de familiedag buiten de deur? Ook dan kan een chef op locatie uitkomst bieden. Onze chefs komen namelijk niet alleen aan huis, maar bijvoorbeeld ook naar een partycentrum, een vakantiehuisje of een kantine komen. Zolang er op de locatie een keuken aanwezig is, is de chef in staat om een heerlijke maaltijd voor u te produceren. Is er op locatie geen keuken beschikbaar, maar wilt u wel graag culinair genieten? Vraag dan om een cateraar op locatie. Dan wordt de maaltijd zo kant en klaar bij u afgeleverd.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.