Laat uzelf verwennen door een echte

Italiaanse kok aan huis

header-icon

 

Uw privé-chef

Geniet van de Italiaanse keuken, geserveerd aan uw eigen eettafel.

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé-chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

italiaanse chef kok voorbeeld gerecht

Eindeloos veel keuze

De Italiaanse keuken is een van de meest bekende keukens ter wereld. De gerechten zijn seizoensgebonden, verschillen per streek en worden altijd met liefde en passie gemaakt. Italië bevat meer dan 20 regio’s met elk hun eigen keuken en recepten. Genoeg variatie dus en voor ieder wat wils!  Italianen houden van verse ingrediënten en authentieke bereidingswijzen. Bovendien geven ze hun recepten vaak van generatie op generatie door. Daarnaast is de Italiaanse keuken een van de goedkopere, waardoor het eten toegankelijk is voor vrijwel elke inkomensklasse. De meest bekende gerechten zijn pizza, lasagne en pasta bolognese, maar de Italiaanse keuken is veel meer dan dat. Wat dacht u bijvoorbeeld van asperge risotto of contorni? En laten we al die heerlijke vis niet vergeten! De keuzes zijn eindeloos. Nieuwsgierig geworden en zelf de Italiaanse keuken ervaren? Dat kan!

De allerbeste Italiaanse chef-koks

Chefplaza heeft de beste Italiaanse koks geselecteerd die u een onvergetelijke avond zullen bezorgen. Stel samen met de kok het menu op, geef speciale wensen door en laat uzelf een avond helemaal verwennen. Onze koks rijden het hele land door om u de heerlijkste Italiaanse gerechten voor te schotelen. Wilt u graag biologisch, veganistisch of misschien wel halal eten? En heeft u een voorkeur voor bepaalde ingrediënten? Laat dit dan aan de kok weten zodat er rekening wordt gehouden met uw wensen! De chefs die heerlijke Italiaanse gerechten voor u kunnen maken zijn o.a. Pascal Fuchs Barbara Reale Jos van Erp

Op de dag zelf hoeft u helemaal niets te doen! De gehele avond wordt u in de watten gelegd door onze Italiaanse kok. Het enige wat u moet doen is genieten! De chef staat op de afgesproken dag en tijd bij u voor de deur, zo’n één tot twee uur voor u aan tafel wenst te gaan. De chef dekt de tafel voor u, serveert het eten, schenkt de wijn in en zorgt aan het einde van de avond dat uw keuken weer brandschoon is. Alvast buon appetito!

voorbeeld italiaanse chef kok gerecht

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.