Het perfecte

KERSTDINER

header-icon

MATCH OP MAAT

Al onze menu’s worden op maat gemaakt. Heeft u bijzondere wensen of ideeën? Geef deze aan ons door en wij regelen het voor u!

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

Optimaal

Genieten

Kerstmis is de tijd van lekker binnen op de bank terwijl het buiten koud is, de tijd van lekker bij elkaar zitten met het gezin, en boven alles: de tijd van lekker eten. En dankzij onze chefs is de tijd van overvolle supermarkten en stressvolle dagen in de keuken voorgoed voorbij. Zij verzorgen uw kerstdiner van A tot Z. Dit betekent dat u alleen nog maar hoeft te genieten terwijl de chef uw favoriete recepten voor u uitserveert. En aan het einde van de avond, ruimt de chef ook alles op!

Kerst is onze drukste periode en wij adviseren u dan ook om niet al te lang te wachten met uw reservering. Kunnen wij u geen chef meer bieden op 25 december? Vraag dan naar de beschikbaarheid op 24 en 26 december. Rond de kerstperiode kunnen de prijzen van de chefs wel verschillen van de prijzen die staan aangegeven op de website.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.