Live Cooking

header-icon

Een chef aan huis is al een leuke ervaring op zich, maar hoe leuk zou het zijn als hij er ook nog een ware kookshow van maakt. Onze chefkoks hebben heel wat in huis en dat willen zij graag met u delen. Denk bijvoorbeeld aan het flamberen van bepaalde gerechten, vlak voor uw neus!

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

Een echte

kookshow

De chef is de hele avond met u en uw gezelschap bezig. Tussen de gerechten door laat hij spannende trucjes zien en geeft hij handige tips. Als u goed oplet, kunt u volgende keer zelf mensen verassen met deze trucs. De kok aan huis is namelijk niet alleen een performer, maar ook een leraar. Hij zal af en toe om uw onverdeelde aandacht vragen, zodat u de fijne kneepjes van het vak kunt leren. De chef maakt alleen uw favoriete gerechten. Van tevoren wordt er een menu afgesproken wat volledig op uw wensen is afgesteld.

Real time

entertainment

Live cooking kan overal plaatsvinden. Natuurlijk komen de trucs het beste uit als u een open keuken heeft, het liefst met een kookeiland of bargedeelte. Zo niet, dan kan de chef bij u aan tafel komen om de tips en tricks toe te lichten. Een kookshop van een kok aan huis is natuurlijk leuk om zelf te doen, maat ook heel leuk om als cadeau te geven een goede vriendin of een familielid! Dit is een leuk, persoonlijk cadeau, waar u hoogst waarschijnlijk zelf ook van mag meegenieten.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.