Geniet van een diner door een echte

SPAANSE KOK

header-icon

CHEF VOOR U

Wij zoeken op basis van uw wensen de Spaanse kok die het beste bij u past.

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

De Spaanse keuken wordt gekenmerkt door het gebruik van pure olijfolie, knoflook, smaakvolle tomaten, ui, paprika en veel vis en vlees. Binnen Europa staat Spanje vooral bekend als het land van de paella’s, tortilla’s, pinchos en zalige tapas. Maar bent u ook bekend met bijzondere gerechten zoals piperade, salmorejo en percebes? Een aantal van onze chefs is gespecialiseerd in de Spaanse keuken en kan de heerlijkste, authentieke Spaanse maaltijden voor u bereiden. Op deze manier kunt u zich in het temperamentvolle Andalusië, de romantische straatjes van Madrid of de relaxte atmosfeer van de Spaanse costa’s wanen zonder uw huis te hoeven verlaten.

Wij bieden u een avond die u niet snel zal vergeten. Na uw aanvraag gaan wij op zoek naar de perfecte chef voor u. Op basis van uw wensen stelt deze chef een menu samen. Dit menu kan vervolgens nog verder naar uw wensen aangepast worden. Op de avond van uw diner staat de chef met de boodschappen voor de deur, waarna hij zich in de keuken bezig gaat houden met de voorbereidingen voor het diner. Terwijl u met uw gasten zit te kletsen dekt de chef de tafel voor u. Het enige dat u hoeft te doen is aanschuiven. De Spaanse kok zal alle gerechten serveren en een uitleg geven over de ingrediënten en bereidingswijze. Hieronder hebben we voor u een aantal chefs op een rij gezet die gespecialiseerd zijn in het maken van Spaanse gerechten. 

Hilde Schipper

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.