Quality time

THUIS UIT ETEN MET HET GEZIN

header-icon

Makkelijk gemaakt

Er is natuurlijk niets zo gezellig als met het gezin genieten van lekker eten. Voor kinderen kan het alleen erg lastig zijn om in een restaurant de hele avond stil aan tafel te zitten. Hoe ideaal is het dan als ze tussen de gangen door lekker in de speelkamer hun eigen gang kunnen gaan? Een chef aan huis is de ideale manier om tijd met het gezin door te brengen zonder druk op de kinderen te leggen. Met een kok aan huis is het voor iedereen een ontspannen avond.

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

Ontspannen

U hoeft zich nergens druk om te maken als u thuis uit eten gaat. De kinderen hebben de tijd van hun leven: heerlijk eten zonder de druk om netjes aan tafel te blijven zitten. U zit relaxt aan tafel, want u hoeft zich niet druk te maken over andere gasten – die zijn er niet in uw woonkamer. Het menu is volledig op uw wensen aangepast. Op deze manier weet u zeker dat er ook gerechten tussen zitten die de kinderen lekker vinden. Quality time met het gezin is nog nooit zo ontspannen geweest.

Genieten

De chef heeft de hele avond voor u geregeld als u ervoor kiest om thuis uit eten te gaan. De boodschappen zijn gedaan, de tafel wordt voor u gedekt en aan het einde van de avond gaat de afwas met de kok mee naar huis. Op deze manier kunt u ontspannen genieten van gezien en menu. Het belangrijkst is dat het menu volledig op uw wensen aan te passen is. U kunt kiezen welke ingrediënten er wel of juist niet in mogen. Zo wordt een menu geserveerd dat bij zowel u als de kinderen goed in de smaak valt. Een kok aan huis, dat is zorgeloos genieten met het hele gezin!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.