Valentijnsdag

Voor een romantische Valentijnsdag

Een match-made in heaven

Bezorg uw geliefde een bijzondere, romantische ervaring tijdens Valentijnsdag. Onze chef-koks staan voor u klaar om u een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen. Onze drie Valentijnsarrangementen zijn voor iedereen geschikt, of u nu op zoek bent naar een avond vol spanning of in alle rust wilt genieten. Laat de romantiek maar komen…

Ruime Keuze

Kies uit een van de honderden menu’s of vraag onze chefs om voor u een menu op maat te bereiden in uw eigen keuken. 

Eenvoudig

Kies en boek of vraag online vrijblijvend een offerte aan. U krijgt binnen 24 uur te horen of de chef beschikbaar is. Bijzondere wensen? Ons team helpt u graag verder!

Kwaliteit

Alle chefs zijn getest en gekeurd; zo bewaken we de kwaliteit. Ook is ChefPlaza lid van Koninklijke Horeca Nederland. Toch niet tevreden? 100% geld terug.

Proef de Passie

Het Escapediner

Op zoek naar een unieke Valentijnsverrassing? Probeer dan ons Escapediner! Dit is nog nooit eerder in Nederland georganiseerd.  Voor een originele, onuitwisbare Valentijnsdate moet u dus hier zijn! Het Escapediner combineert de twee ingrediënten die zo bij Valentijn horen: genot en spanning. Kraak de code en… op naar het volgende gerecht.

Het Escapediner vindt plaats in een atoombunker onder de oude energiecentrale in Rotterdam (Suguclub). Bij het spel krijgt u een driegangen diner geserveerd door één van onze topchefs. Voordat u de gerechten mag proeven moet u echter nog wel even puzzelen. U gaat in totaal door drie kamers waarbij in elke kamer een prachtig gedekte tafel voor u klaarstaat. Daarnaast krijgt u bij binnenkomst een glas champagne en krijgt u tot slot nog een leuk aandenken mee.

Genieten op een unieke locatie van de heerlijkste gerechten, terwijl de tijd steeds verder tikt… Kraakt u de volgende code?

Prijs: € 75,-

Deze prijs is per persoon, inclusief een glas champagne, een leuk  aandenken, driegangen diner van onze topchef en het escapespel. Drank wordt berekend op nacalculatie. Dit arrangement is beschikbaar van 11 tot en met 14 februari.

*Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Gelieve bij uw aanvraag aan te geven naar welk arrangement uw voorkeur uitgaat.

Romantische Kookworkshop

Koken brengt samen en dat bewijst deze romantische kookworkshop zeker. Tijdens deze workshop ga je met je geliefde een viergangendiner bereiden onder begeleiding van een topchef en na de bereiding natuurlijk samen genieten van jullie eigen kookkunsten! Gedurende deze workshop brengt de chef de koppels specifieke kennis en vaardigheden bij voor het Valentijnsdiner. De kookworkshop is specifiek op maat gemaakt voor Valentijn en zal iedereen goed smaken!

De romantische kookworkshop vindt plaats in de kookstudio ‘Het Zesde Geluk in Rotterdam’. Het Zesde Geluk heeft als doel verschillende internationale culturen met elkaar te laten kennis maken door middel van samen koken en samen eten. De kookstudio is goed bereikbaar met het OV en bevindt zich in een prachtig hoekpand met open keuken en een bijzonder warm (en romantisch) interieur! Bereid u voor op een avondje lachen, samenwerken, exotische smaken en natuurlijk… genieten!

Prijs: €60,-

Deze prijs is per persoon, inclusief kookworkshop, welkomstdrankje en het gebruik van alle materialen. Drank wordt berekend op nacalculatie. Arrangement beschikbaar op 12 februari.

*Beperkte plaatsen beschikbaar, gelieve bij uw aanvraag aan te geven naar welk arrangement uw voorkeur uit gaat.

Diner voor twee met een chef aan huis

Voor een heerlijk, romantisch diner hoeft u de deur niet meer uit. Onze chefs komen gewoon naar u toe! Met een op maat gemaakt menu dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet, bezorgen onze chefs u een onvergetelijke avond. Van de boodschappen tot de afwas, alles wordt voor u geregeld. Zo heeft u meer tijd om van elkaar te genieten!

Met een chef aan huis kunt u niet alleen zorgeloos genieten van de heerlijkste gerechten, maar ook in huiselijke sfeer samen zijn met uw geliefde. De chef zal een prachtig en passend servies, tafellinnen en bestek voor het gehele diner verzorgen en neemt dit na afloop weer mee. Terwijl de koppels van het dessert of de koffie genieten ruimt de chef alles op zodat de keuken perfect schoon achter wordt gelaten.

Prijs vanaf € 350,-

Deze prijs is op basis van 2 personen,  inkoop-, transport-, en schoonmaakkosten, servies, aankleding en de chef.  Het arrangement is tot een jaar na aankoop geldig.

*Beperkte plaatsen beschikbaar, gelieve bij uw aanvraag aan te geven naar welk arrangement uw voorkeur uit gaat.

VOLLEDIG PERSOONLIJK

ZORGELOOS GENIETEN

UNIEKE BELEVING

ALLEEN DE BESTE CHEFS