Het perfecte

VERJAARDAGSDINER

header-icon

MATCH OP MAAT

Laat u op uw verjaardag in de watten leggen door een echte chef aan huis. Deze chefkok stelt een menu samen dat volledig gebaseerd is op uw wensen. Hij regelt alles voor u, van de boodschappen tot de afwas. Op deze manier heeft u alle tijd om te genieten van uw gasten.

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé-chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

verjaardagsdiner voorbeeld

Een uniek verjaardagsdiner

Een kamer vol slingers, al uw familie en vrienden bij elkaar en lekkere drankjes op tafel. Dit klinkt als de ideale verjaardag. Het allermooiste? Als het tijd wordt om het diner voor te bereiden, hoeft u niet zelf de keuken in. De chef belt aan en begint zelfstandig met de voorbereidingen van de maaltijd in uw keuken. De tafel wordt voor u gedekt en de chef schenkt u een glaasje wijn in. Na een korte uitleg over de culinaire hoogstandjes die geserveerd worden is het tijd om te genieten. Het diner is volledig gebaseerd op uw favoriete ingrediënten.

Optimaal

GENIETEN

De chef zorgt ervoor de dat hele avond soepel verloopt. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. De kok doet de boodschappen, dekt de tafel netjes, serveert het eten en neemt aan het einde van de avond de afwas lekker mee naar huis (zijn eigen servies natuurlijk!). Voor u rest alleen nog het genieten van de maaltijd en van uw gasten. De maaltijd wordt volledig aangepast aan uw wensen. U kunt het zo gek niet bedenken of onze chefs kunnen het voor u bereiden! Heeft u een idee, maar weet u niet zeker of het mogelijk is? Neem dan contact met ons op, dan spreken we samen de mogelijkheden even door.

voorbeeld verjaardagsdiner

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.