Organiseer de perfecte

WINTER-BBQ

header-icon

 

BUITEN GENIETEN

Wie zegt dat u alleen in de zomer van uw achtertuin kunt genieten? Laat u deze winter verwennen door een echte BBQ- chef die voor u een culinaire winter-BBQ bereidt, terwijl u lekker onder een dekentje om de vuurkorf zit.

zorgelosZORGELOOS

Onze chefs bereiden voor u een culinair diner in uw eigen keuken.

zorgelosPERSOONLIJK

Gebaseerd op uw wensen stellen wij een volledig op maat gemaakt menu samen.

zorgelosKWALITEIT

Onze privé-chefs zijn door ons getest en gekeurd, zodat u alleen uit de allerbesten kunt kiezen.

winter bbq eten

Winters

Genieten

U heeft een prachtige achtertuin, wie zegt dat u hier alleen met mooi weer van kunt genieten? Ook in de winter verzorgen onze chefs heerlijke barbecuemaaltijden. Terwijl u lekker onder een dekentje rond de vuurkorf zit, maakt de kok de lekkerste gerechten voor u klaar. U geniet van de heerlijke geuren die vrijkomen terwijl u warm blijft door een glaasje glühwein of een grote beker warme chocolademelk. Natuurlijk kunt u ook lekker binnen blijven zitten terwijl de chef in uw achtertuin de gerechten aan het bereiden is. Denkt u bij een BBQ nog steeds aan een speklap of simpele saté? Laat u dan verassen door de authentieke, ambachtelijke heerlijkheden die onze koks voor u bereiden.

Alles is

GEREGELD

U hoeft zich helemaal nergens druk om te maken. De chef regelt de hele avond voor u. Hij doet de boodschappen, neemt een professionele barbecue mee en doet aan het einde van de avond de afwas voor u. U hoeft alleen maar te genieten van de heerlijke gerechten en van het gezelschap. De gerechten die onze chefs voor u neerzetten zijn van hoge kwaliteit. De chef-kok zal uw smaakpapillen met elke gang opnieuw prikkelen. Het mooie is dat het menu volledig aan uw wensen aan te passen is. Houdt u van vis? Dan verwerkt de chef dit. Zit er een vegetariër tussen het gezelschap? Geen probleem! Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan getrancheerde Argentijnse flanksteak met wilde paddenstoelen of gerookte zalm met limoen-koriandermayonaise. Hieronder hebben we een aantal BBQ-chefs voor u op een rijtje gezet:

Ewout van der Kolk

Thomas Karsten

winter bbq ribs

 

 

 

Boek Nu!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.